Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okulda Yürüttüğümüz Projeye Katıldılar

Kaymakamlığımız tarafından yürürlüğe konan "Bir Oku-San" ve Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından yürütülen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projeleri kapsamında Okulumuz Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (proje okulu)'nda okul bahçesinin peyzaj çalışması yapıldı. Peyzaj çalışmaları kapsamında fidan dikimi de gerçekleştirildi. Fidan dikimine Kaymakamımız Sayın Önder Çengel, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Eroğlu, Şube Müdürlerimiz Yasin Filiz, Ali Ayhan, Okul Müdürümüz Mehmet Aksoy, öğretmen ve öğrencilerimiz katılım sağladı. Kaymakamımız okul müdürümüz Mehmet Aksoy’dan okulda yürütülen projeler, faaliyetler, okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretimi hakkında bilgiler aldı. Kaymakamımız Önder Çengel, Okulda yürütülen 'Ayın Öğrencisi Projesinde" ödüle layık görülen öğrencimize ödülünü takdim etti. Akabinde okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

22.03.2024 31

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024